Лектори 2018

Капка Кънева

Капка е малкото ми име.:) Вдъхновението е емоция, която преминава през теб и продължава да се излъчва от онова, в което си я вложил. Идеите са важни,… Read more “Капка Кънева”

Бояна Желязкова

Бояна е музикант, пътешественик и.. не съм сигурна още какво, но сигурно има. Вероятно е свързано с вкусна храна и приказки. Вдъхновението е силна енергия,  която или… Read more “Бояна Желязкова”

Георги Тотев

Георги е най-популярното име в страната, но преди всичко голяма чест и сериозна отговорност. Вдъхновението е навсякъде, най-вече в детайлите. Идеите са важни, защото те са необходимия… Read more “Георги Тотев”

Таня Лесенска

  Таня е: пример за това, че постоянно трябва да си зает, независимо колко ти се мързелува всъщност  Вдъхновението е: само началото Идеите са важни, защото: те… Read more “Таня Лесенска”

Делян Момчилов

  Делян е… рекламист по професия, приключенец по душа, оптимист по природа Вдъхновението е… перпетуум мобиле Идеите са важни, защото… без тях още щяхме да сме в… Read more “Делян Момчилов”

Дарио Диониси

Дарио е….. олицeтворението на свободата да изразяваш себе си и да следваш мечтите си с пълна сила. Независимо от трудностите и ангажираността на нашето време. Вдъхновението е…..… Read more “Дарио Диониси”