Защо избрахме 25 март?

Не беше лесно да си изберем дата, защото цялата година бе пред нас. Но искахме да е специална, да не е избрана от много други  и да се вписва в духа на идеите, които си струва да бъдат споделяни.
И така се спряхме на 25 март – Благовещение!
Денят, в който всички християни честват донасянето на благата вест за зачатието и раждането на Спасителя – Исус Христос!

Защо избрахме този ден за TEDxNBU?
Защото този ден е и символ на това как се появява една новина, как се заражда една идея и как се случва тази идея. Това е ден на оптимизъм и ведър поглед към бъдещето, където идеите се случват!
Това е и нашето мото и ние искаме да ви донесем вдъхновение и трепетни мигове като ви срещнем с идеи, които се случват тук и сега.
Очакваме ви!

2 thoughts on “Защо избрахме 25 март?

  1. Работещите имат значително по-малки шансове да бъдат известени благо от TEDxNBU? Доста, хм, интересен момент за паралел с християнството.

  2. В общи линии, едва ли има каквото и да било общо. Просто са погледнали в календара и са видяли съвпадението тези дни 🙂

    А, относно работния ден, 100% ще има поне 2пъти пове желаещи от местата, така че не е зле, че и фактора работа ограничава тълпата , която се готви за благата вест в НБУ в очакване да се срещне със Създателя :))))))))))))))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s