TEDxNBU 2013: “Не се боим от разнообразието!”

5560452051_9d616e0b2e_b

Здравейте TEDхолици,

Готови ли сте за нова доза TEDxNBU идеи, емоции и вдъхновение?

Отново е март месец и е време за поредната TEDx конференция в НБУ, превърнала се в традиция за всички нас – студенти, преподаватели, алумни и приятели.

Радостни сме да ви съобщим, че тазгодишното трето издание на TEDxNBU 2013 ще се проведе на 23 март, предпоследната събота от месеца. Запазете си я в календара, не е за изпускане! Mястото е обичайното – театъра на НБУ. Ако сте забравили къде се намира или идвате за първи път тук може да се информирате.

От „Презарежане“-то миналата година установихме, че „Не се боим от разнообразието!“. Това е и новата тема на TEDxNBU 2013 – мотото на Нов български университет. Вярваме, че тъкмо наличието на разнообразие ни представя различните гледни точки, разширява кръгозора ни, прави ни една идея по-будни и търсещи, и ни среща с хора вдъхновители. Именно тези срещи раждат все нови и нови идеи, които влияят и променят първо нас, а след това и светът около нас.

За разлика от други издания на конференцията, нашият TEDxNBU е по-скоро бутиков поради ограничения брой места. Това обаче по никакъв начин не намалява интереса, желанието и ентусиазма, които за сметка на местата са неограничени.
Следете страницата ни във фейсбук, както и сайта, където по-късно тази седмица ще бъде отворена и регистрацията. Както и предните две години, така и тази, билети няма да има, а само покани.

Покана може да получи всеки, който се регистрира и отговори на няколко въпроса. С това целим да се запознаем отблизо с всички вас – хора с много идеи и желание за споделяне. 100 от най-големите TEDхолици ще имат възможност да присъстват на конференцията и да усетят цялата енергия и сила на Х във всеки един от лекторите.

Имената на лекторите ще разберете съвсем скоро. Можем само да загатнем, че част от лекторите ще бъдат българин, който живее в чужбина, както и чужденец, който живее в България, жена, която изпитва любов към науката, телевизионен водещ и дори роботи.

Подробности за всеки един от лекторите очаквайте скоро!

Бъдете част от X-вълната, защото това е събитието, което носи в себе си най-много идеи, хора и смисли.

Само помнете: TEDxNBU 2013 – 23 март, събота, театъра на НБУ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s