Лектори 2014: Хулия Фернандес Диаз

Хулия лектор TEDxNBU 2014

Хулия е на 22 години, испанка, в момента е Еразъм студент в София. В Испания следва PR.

Обича да спортува и вече 10 години играe хандбал. Обича предизвикателствата. Ако всичко върви добре, през юни трябва да се дипломира и вече мисли за това какво ще прави. Знае, че ще започне работа, но в момента в Испания условията не са най-добрите, така че може би ще отиде в чужбина.

Въпреки че учи ПР, това, което наистина би искала да прави в бъдеще е да има туристическа компания, която да помага на хората да пътуват до нови места по-лесно и приятно. Родителите й живеят в северната част на Испания (Asturias). Има брат на 21 години, който учи инженерство и сестра на 18, която учи медицина.

2 thoughts on “Лектори 2014: Хулия Фернандес Диаз

  1. Поздравления, че е избрала да учи тук в нашата страна.И от сърце й пожелавам да успее да направи туристическа агенция,Според мен в това има хляб както казват по възрастните, тъй като тепърва се развива и се разпространява това желание у хората да пътуват.На скоро чух, че за нашата страна цели 60 процента от българите не са напускаи родна земя.Кажи речи нашите родители и баби и дядовци не са, понеже младите вече излизат мнгоо често дори и на бригади.Надявам се да ни пишете и за в бъдеще какво се случва с тази красавица.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s