Деница Сачева – Лектор на TEDxNBU 2015

DenitzaSacheva_TEDxNBU2015

Деница Сачева е общественик с опит в здравеопазването и социалната сфера, международните отношения и политиката. С удоволствие и хъс се занимава с непопулярни каузи, обича да прави нещата от нулата, вярва, че трудностите развиват и не бяга от тях. Проявява специален интерес към междукултурните комуникации, работата с малцинства, бежанци и мигранти. През 2001 г. основаваPR агенция IntelDay Solutions, двукратен носител на Световна златна награда за отлични постижения в PR (2007 и 2012 г.), номинация най-добра кампания за Източна Европа в престижния PR конкурс SABRE (2009), номинация на ООН за комуникационна кампания на годината (2012 г.) На 22 януари 2015 г. става майка на десетмесечния Виктор.  

Кой е двигателят на промяната?

Вярвам, че двигателят на промяната е желанието за самоусъвършенстване. Интересувам се от това как чрез насърчаване на таланта и на ценностните избори може да се постига промяна, която развива и надгражда. Важно ми е да докажа на скептиците и нихилистите, че всяка цел може да се постигне без низост. И че само целта постигната по стойностен начин е истински успех.

2 thoughts on “Деница Сачева – Лектор на TEDxNBU 2015

  1. Хора, моля ви – нито сме 22 ноември, нито пък бебетата вече се раждат на десет месеца…изреченията преди всичко трябва да носят смисъл.

    1. Здравейте Александра. Знаем, че не сме 22 ноември. Но историята на Деница Сачева е съврзана с осиновяване, което официално е станало факт на 22 януари 2015 година, когато Виктор е бил на 10 месеца.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s