Деница Сачева – Лектор на TEDxNBU 2015

DenitzaSacheva_TEDxNBU2015

Деница Сачева е общественик с опит в здравеопазването и социалната сфера, международните отношения и политиката. С удоволствие и хъс се занимава с непопулярни каузи, обича да прави нещата от нулата, вярва, че трудностите развиват и не бяга от тях. Проявява специален интерес към междукултурните комуникации, работата с малцинства, бежанци и мигранти. През 2001 г. основаваPR агенция IntelDay Solutions, двукратен носител на Световна златна награда за отлични постижения в PR (2007 и 2012 г.), номинация най-добра кампания за Източна Европа в престижния PR конкурс SABRE (2009), номинация на ООН за комуникационна кампания на годината (2012 г.) На 22 януари 2015 г. става майка на десетмесечния Виктор.  

Кой е двигателят на промяната?

Вярвам, че двигателят на промяната е желанието за самоусъвършенстване. Интересувам се от това как чрез насърчаване на таланта и на ценностните избори може да се постига промяна, която развива и надгражда. Важно ми е да докажа на скептиците и нихилистите, че всяка цел може да се постигне без низост. И че само целта постигната по стойностен начин е истински успех.

2 Comments

Filed under Лектори 2015

2 responses to “Деница Сачева – Лектор на TEDxNBU 2015

  1. Александра

    Хора, моля ви – нито сме 22 ноември, нито пък бебетата вече се раждат на десет месеца…изреченията преди всичко трябва да носят смисъл.

    • Здравейте Александра. Знаем, че не сме 22 ноември. Но историята на Деница Сачева е съврзана с осиновяване, което официално е станало факт на 22 януари 2015 година, когато Виктор е бил на 10 месеца.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s