Екип

ok1

доц.д-р Десислава Бошнакова

Десислава Бошнакова Деси TEDxNBUДеси е доцент по Връзки с обществеността в НБУ, блогър, ПР практик, издател и мечтател, а TEDxNBU е една от сбъднатите й мечти. През 2015 г. ще се сбъдне още една нейна мечта – да бъде на TED конференция. Тя е сред 15-те организатори на TEDx събития, които получават стипендията The TEDxChange Scholarship за 2015 г.

Деси се впуска смело в смислени каузи и презентира във всички форуми за ПР. Тя е обсебена от модерните практики в образованието и има отличен нюх за добри книги, които след това превежда и издава, и еднакво се пали по организирането на специални събития, TEDх, превод на TED-лекции и търсене на истини за ПР-а в поговорки и пословици. Ако има нещо, което я увлича повече от науката, това са калинките (във всякакви форми и формати), Сър Кен Робинсън, импровизациите и необикновените обувки Camper. В момента е студент по театрална режисура в НБУ.

Деси във Facebook.

Цветан Игнатовски 

Цветан Игнатовски TEDxNBU Цветан, известен на всички като Цецо, е с екипа на TEDxNBU от самото начало.

През годините е изразявал таланта си във рисуване, театър, телевизия и фотография. Когато не се занимава с това, хобитата му включват робовладелство и колекциониране на хора.( за сега живи) Въпреки първоначалното впечатление, дълбоко в себе си Цецо е мил и грижовен човек…. Много, много дълбоко…

Цецо няма блог или Twitter, но ако искате да се свържете с него не е нужно да правите нищо, тъй като той лично се е заел с тежката задача лично да издири обиди всеки човек в страната.
Ако все пак съберете смелост да се свържете с него, може да го направите във Facebook.

Десислава Данкова 

Деси Данкова TEDxNBUДеси или както я наричат близките й приятели Данкова се определя като благороден дивак. Обича тишината, планината, пътешествията, бягството в нейния свят, който е изграден от вълшебства и приключения. Мечтае да стане професионален пътешественик.

На финалната права е в етапа от живота й, наречен „докторант“. Етап, който носи много промени, отваря нови врати и я среща с млади, усмихнати и креативни хора. Истински вярва, че скоро ще стане един неистински доктор, т.е няма да може да Ви помогне с изписване на лекарства и назначаване на диагноза. Благодарна е, че има прекрасни учители, които всеки ден й показват, че преподаването е мисия, а не работа.

Вярва, че  в простичките и на пръв поглед незначителни неща се крие ключът към търсените от нас истини.

Родена под щастлива звезда, живее щастливо 30 години, обича да обича, радва се на  усмивките и на безценните моменти със семейството и приятелите. А нейната най-голяма гордост се казва Калина.

Адриана Василева

Адриана Василева Ади TEDxNBU

Ади е лицето и пръстите зад блога apieceofadi.com. През деня управлява онлайн проекти в дигиталната агенция ABC Design&Communications, а вечер студентства магистърската си степен по комуникации в НБУ.

В университета среща страхотни хора с големи идеи и с радост е част от екипа на TEDxNBU няколко години подред. Магистърската й теза също ще е посветена на събитията и по-скоро как изглеждат те онлайн.

И най-важното – обича панделки!

Ади във Facebook.

Людмила Илиева

Людмила Илиева TEDxNBUЛюси попада в НБУ благодарение на семинар. Вдъхновява се от един от лекторите, който е и преподавател в НБУ. Решава да запише ПР в департамент ” Масови комуникации”.

Днес е последна година бакалавър и й предстои защита след няколко месеца. Обича да готви и да носи шапки. Мечтае един ден да работи в екипа на американския президент, може и на някой губернатор. Иска след години да има какво да каже и да го сподели пред публика от поне 100 човека.

Деница Стойчева

Деница Стойчева TEDxNBU

Дени е студент по PR в НБУ. Най-малката в екипа, тя обожава новите места, новите запознанства и новите преживявания. Зареждат я пътешествията, концертите, йогата и изкуството. Озове ли се в музей, прекарва в него часове.

Търси красивото и ценното навсякъде. Освен това много обича да прави торти.